peri majestic the real

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Πόσοι κρυφοί Μπέκαμ υπάρχουν γύρω μας; Τα πάντα είναι χρήμα. Να πούμε ότι αρκετές Αγγλικές ποδοσφαιρικές ομάδες είναι ξεπουλημένες στο Κατάρ. Μια από τα ίδια έχουμε σε Γαλλία και Ισπανία. Το Κατάρ των ΜΚΟ. Των φανατικών Ισλαμιστών. Να πούμε ότι το 2013 οι Ταλιμπάν άνοιξαν γραφείο στο εμιράτο. Χάρη στις διαμεσολαβητικές προσπάθειες με τη στήριξη και την παράκληση της αμερικανικής κυβέρνησης υπό τον Μπάρακ Ομπάμα. Τότε η Ουάσιγκτον αναζητούσε κάποιο χώρο για διαπραγματεύσεις με τους ισλαμιστές με θέμα τις προετοιμασίες για την αποχώρηση των στρατιωτικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν ...Το αγαπημένο Κατάρ του Ταγίπ Ερντογάν.

 

Θύελλα για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ , ο οποίος συμφώνησε να γίνει το «πρόσωπο» του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, την ίδια στιγμή που ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον κατηγορούν ότι ξεπλένει την εικόνα του Εμιράτου, του οποίου τα πρότυπα του σεβασμού των θεμελιωδών ελευθεριών δεν υπάρχουν.

Ο πρώην πρωταθλητής Αγγλίας θα υπογράψει συμβόλαιο με το Κατάρ, περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τα επόμενα δέκα χρόνια: ο παίκτης θα λειτουργεί ως «πρεσβευτής» του Εμιράτου, όχι μόνο για την προώθηση του Μουντιάλ αλλά και για τη διαφήμιση, τον τουρισμό.

Και τον περασμένο μήνα ο Beckham πέταξε εκεί για να γυρίσει ένα διαφημιστικό βίντεο. Η αντίδραση της Διεθνούς Αμνηστίας ήταν πολύ επικριτική...

1 σχόλιο:

  1. Na επανελθω στα εσωτερικα του ΚΙΝΑΛ, καμια μεχρι σημερα ουσιαστικη αυτοκριτικη για την χρεοκοπια το 2010,αλλα τι αραγε θα μπορουσε να λειανει ολα οσα εγιναν τοτε και ταλανιζουνσημερα και απο οτι φαινεται θα μας τυρρανουν πολλες δεκαετιες ακομα.Η ευρωπαικη σοσιαλδημοκρατια αποδεχθηκε τον καπιταλισμο ως οικονομικο συστημα που ειναι γνωστο πλεον οτι γεννα ανισοτητες, ανεχεια, φτωχεια, λατρεψε τον ιδιωτικο τομεα, το ραλι των αγορων, υπονομευσε τον δημοσιο τομεα. Φιλελευθεροι και σοσιαλδημοκρατες μαζι,η λεγομενη αλλιως και δεξιστερα, καποτε πρεπει να μαθει οτι ο αρρυθμιστος καπιταλισμος δημιουργει οικονομικα προβληματα στις χωρες που εφαρμοζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...