peri majestic the real

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Eδώ δεν υπάρχει πανδημία....δεν υπάρχουν μέτρα...δεν περιορίζεται η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών....δεν υπάρχει τίποτα. Μιλάμε για το 47 Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Αθήνα.

 


Τι συμβαίνει τελικά; Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος;

Η ελληνική αγορά σύντομα θα πέσει στα «χέρια» γιγάντων τού λιανικού εμπορίου, όπως η Walmart των 2,5 εκατομμυρίων υπαλλήλων …Στα «χέρια» γιγάντων τού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η Amazon. Τα εμπορικά κέντρα των πόλεων θα υποβαθμιστούν και το σύνολο των εμπορικών δραστηριοτήτων θα γίνονται στα Mall, όπως αυτά τα οποία έχουν αρχίσει να ενδιαφέρουν τους Βενιζελικούς τύπου Λάτση. Αυτή η αλλαγή θα γίνει ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής αντιμετώπισης της Πανδημίας …Της έξωθεν επιβεβλημένης «λανθασμένης» πολιτικής, εφόσον όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι από το Βερολίνο «φεύγουν» όλες οι εντολές. Ακολουθώντας μια εξόχως αντιπαραγωγική οικονομική πολιτική, ο Μητσοτάκης —ως ηγέτης τής Δεξιάς— διαλύει την ελληνική οικονομία στο σύνολό της …Ακόμα κι εκεί όπου θεωρητικά θα έπρεπε αυτή να είναι πανίσχυρη. Με την πολιτική τής δήθεν ασφάλειας —από μια made in Germany αντιμετώπιση μιας «γρίπης»— κατέστρεψε τον τουρισμό και στέρησε από την ελληνική οικονομία τους λίγους πόρους που της απέμειναν, και πλέον τους έχει απόλυτη ανάγκη.

Το τραγικό είναι ότι μέσα σ’ αυτόν τον σχεδιασμό βάζει και τον ίδιο τον λαό …Με «ψίχουλα» επιδομάτων «χτίζει» ένα μελλοντικό «άλλοθι» του τύπου «μαζί τα φάγαμε». Διώχνει τους ανθρώπους από τις δουλειές τους —για το «καλό» τους— και δανείζεται από τους διεθνείς τοκογλύφους, για να τους δίνει επιδόματα να κάθονται στο σπίτι τους. Με την υποκριτική αυτή πολιτική τής κρατικής «βοήθειας» πολλαπλασίασε το εξωτερικό χρέος τής χώρας σε βαθμό τέτοιο, που αυτό να μην είναι πλέον διαχειρίσιμο. Με τον τρόπο αυτόν υποθήκευσε ακόμα πιο πολύ το ήδη «σκοτεινό» μέλλον και των επόμενων γενεών Ελλήνων. Ταυτόχρονα, όμως, υποθήκευσε και το μέλλον τού πολιτικού μας συστήματος. Με πρόφαση όλο αυτό το «πάρτυ» δαπανών και παροχών, πολλαπλασίασε τα χρέη τού κόμματός του, κάνοντάς το ακόμα πιο εκβιάσιμο από τους ξένους ιδιοκτήτες των τραπεζών και άρα από τους δανειστές του. Υπήρχε εσκεμμένη πρόθεση να γίνει πιο εκβιάσιμο, ώστε να μπορούν οι Γερμανοί να ελέγχουν και τις επόμενες ηγεσίες τής Δεξιάς …όποιες κι αν είναι αυτές.

Με αυτήν την εξουθένωση του λαού θα επιδιώξουν να υποτάξουν το ίδιο το κράτος. Με την εξουθένωση της οικονομίας θα ελέγξουν το κράτος και με τον έλεγχο του κράτους θα καθηλώσουν την οικονομία μόνιμα στο επίπεδο που τους συμφέρει. Το ένα φαινόμενο «ταΐζει» το άλλο και δυστυχώς όλα αυτά στρέφονται εναντίον τού ελληνικού λαού. Αυτός είναι ο σχεδιασμός. Θα βάλουν την εξουσία να εξουδετερώσει κάθε «όπλο» που έχει το κράτος για ν’ αντιδράσει αποτελεσματικά στις εξωτερικές επιδράσεις κι εντολές. Με εντολή Μέρκελ η Δεξιά τού Μητσοτάκη θα είναι αυτή, η οποία θ’ απογυμνώσει τη χώρα κι απ’ το τελευταίο στρατηγικό της «όπλο», το οποίο θα της έδινε στο μέλλον τη δυνατότητα να προβάλει κάποια στοιχειώδη αντίσταση, προκειμένου να σώσει τον δύσμοιρο λαό της. Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει να καταστρέψει έναν στρατηγικό σχεδιασμό ενεργειακής αυτονομίας, ο οποίος κόστισε πανάκριβα στον ελληνικό λαό κι απαίτησε δεκαετίες για να «στηθεί».

Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει ν’ ακυρώσει απολύτως το λιγνιτικό «πλεονέκτημα», το οποίο έδινε στη χώρα την αυτονομία αυτήν …Να το ακυρώσει για λόγους «καθαρής ενέργειας» με επιχειρήματα τα οποία θα μπορούσαν να αφορούν τη «μολυσματική» βιομηχανική Γερμανία, αλλά όχι την απολύτως «αβιομήχανη» Ελλάδα. Με υπογραφή τής Δεξιάς η Ελλάδα εγκαταλείπει τον λιγνίτη ως ενεργειακό καύσιμο και άρα θυσιάζει την ενεργειακή αυτονομία τής χώρας, κάνοντάς την εξαρτώμενη —και άρα μονίμως εκβιαζόμενη— από τους Προτεστάντες, οι οποίοι ελέγχουν τα διεθνή δίκτυα αγωγών φυσικού αερίου. Η απόδειξη του εσκεμμένου αυτού εγκλήματος δίνεται άμεσα με τη δήθεν κρατική χρηματοδότηση των αυξήσεων στην τιμή τού ρεύματος …Η Γερμανία επιτρέπει στην Ελλάδα να δανείζεται, για να χρηματοδοτεί τα νοικοκυριά; Γιατί; …Γιατί απλούστατα δεν θέλει στο κρίσιμο διάστημα να υπάρχουν αντιδράσεις …Όπως όταν —λόγω Μνημονίου— άλλαζαν «χέρια» οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούσαν το «σπρώξιμο» των πλειστηριασμών, για να μην αντιδρά ο κόσμος στην άλωση του τραπεζικού συστήματος. Το ίδιο θα γίνει και με την ενέργεια. Μετά απ’ αυτήν τη χρηματοδότηση το ηλεκτρικό ρεύμα θα είναι μονίμως ακριβό, γιατί αυτό επιβάλουν τα γερμανικά συμφέροντα αυτών, οι οποίοι θα μας το μονοπωλούν …Αυτό το μονοπώλιο είναι ένα μεγάλο «δώρο» τού Γκαουλάιτερ Μητσοτάκη στα «αφεντικά» τού Βερολίνου. Γι’ αυτόν τον λόγο «καίγονται» για την απολιγνιτοποίηση της χώρας.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια της απόλυτης αδυναμίας θα ολοκληρωθούν όλα τα δρομολογημένα εγκλήματα κατά τού Ελληνισμού …Όλα τα ΕΘΝΙΚΑ εγκλήματα, τα οποία έχουν σχέση με την ίδια την επιβίωση του Ελληνισμού …Εγκλήματα, όπως για παράδειγμα το «Μακεδονικό Ζήτημα». Θα ξαναδούμε και πάλι την ίδια «παράσταση» …Άλλος ένας Βενιζελικός σε πληρωμένη «αποστολή» θα βάλει την υπογραφή τής Δεξιάς και σ’ αυτήν την υπόθεση …Θα επαναληφθεί ο ίδιος σχεδιασμός …Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ Μητσοτάκης θα πάρει στην υπόθεση των «Πρεσπών» έναν ρόλο ανάλογο μ’ αυτόν που πήρε ο Σαμαράς στην υπόθεση του Μνημονίου …Θα «χρεώσει» στη Δεξιά τις πολιτικές των «προοδευτικών». Προφανώς δεσμεύτηκες κι αυτός στις γερμανικές εντολές, για να λάβει την εξουσία μετά τις εκλογές. Με εντολή Μέρκελ θα κάνει κι αυτός ό,τι απαιτεί η προδοσία, για να μετακυλιστεί το κόστος της στα γνωστά «θύματα».

Ο Τσίπρας δρομολόγησε την Προδοσία των Πρεσπών, αλλά η Δεξιά θα πρέπει να δώσει «σάρκα και οστά» σ’ αυτήν τη συμφωνία, εφόσον η ίδια θα πρέπει να υπογράψει όλα τα Μνημόνια που προβλέπει η Συμφωνία και είναι στο σύνολό τους εκείνα που μονιμοποιούν την Προδοσία. Η συμφωνία τού Τσίπρα, δηλαδή, είναι «αέρας κοπανιστός». Την «επικύρωσή» της, η οποία απαιτεί και πάλι ενισχυμένη πλειοψηφία, θα τη «φορτωθεί» η Δεξιά. Για να μην αντιδράσει ο κόσμος τής πατριωτικής Δεξιάς και πάλι οι Βενιζελικοί επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους …Και πάλι ακολουθείται η γνωστή βενιζελική «συνταγή» τού διχαστικού αποπροσανατολισμού τού λαού, προκειμένου αυτός να μην αντιδράσει και σ’ αυτήν τη νέα προδοσία...https://traianou.gr/2021/09/εφιάλτες.html

1 σχόλιο:

Που είναι το παράξενο; Γέμισαν την Ελλάδα με λάθρο και το γιορτάζουν..

  Υπό φυσιολογικές συνθήκες, σε μια κανονική χώρα, έπειτα από μια τέτοια είδηση, κάθε πρωθυπουργός έπρεπε να είχε βγει από τα ρούχα του και ...