peri majestic the real

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Είναι γνωστά πράγματα αυτά....Ο Μητσοτάκης θα κάνει τον κύκλο του και μετά με απόφαση των Γερμανών θα παραδώσει στον Τσίπρα. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε.

 


Από κοινωνική άποψη θα τον καταψηφίσουν μαζικά οι ηλικίες 18-35, η βόρεια Ελλάδα λόγω Σκοπίων, οι αντιεμβολιαστές που είναι περίπου το 20% και έχουν εξαγριωθεί και θα πάνε σε μικρά περιθωριακά κόμματα ή στο σύριζα του ρουφιάνου απατεώνα, τα μεσαία και φτωχά στρώματα που θα πληγούν άμεσα από την ακρίβεια και δεν ελαφρύνονται από τα δικά του μέτρα.

Αλλά το βασικό είναι άλλο: Τον σιχαίνονται οι πάντες. Είναι τέρμα μισέλληνας. Η καριέρα του τελείωσε. Τον νοιάζει? ΟΧΙ. Λεφτά και μπίζνες ήθελε από την αρχή. Η οικογένειά του ελέγχει τα κανάλια. Ελέγχει το λιμάνι του Πειραιά. Την δικαιοσύνη. Βρίσκεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πλουτίζει. Αγοράζει ακίνητα  φιλέτα στην Ευρώπη. Ασχολείται με το Real Estate. Με το φυσικό αέριο. Μελλοντικά το βάρος της οικογένειας θα πέσει στον Δήμαρχο της Αθήνας. Ο γνωστός κύριος με τα εξώγαμα...

Και θα ξαναψηφίσουν τον Αλέξη? Να διώξουν τον έναν απατεώνα να φέρουν τον άλλον? 

Ζήσαμε στην Ελλάδα μια επταετή δικτατορία και το κάναμε θέμα...Αυτό που ζούμε σήμερα τι είναι?? Ένας κόσμος που δεν υπάρχει.. Η χώρα έχει παραδοθεί στο ποινικό έγκλημα, στον υπόκοσμο, στους βάρβαρους και στα τομάρια. Mια κοινωνία εγκλωβισμένη και δέσμια μιας κλίκας υπανθρώπων που βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια...

Για μια ακόμη φορά θα απέχω από τις εκλογές...

5 σχόλια:

  1. Πως έχουμε μπλέξει !!! Που έχουμε μπλέξει !!! Τι είναι αυτά που ζούμε Θεέ μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η φοβερή βενιζελική “ακρίδα”, που επί μισό και πλέον αιώνα “κατατρώγει” τα πάντα στην Ελλάδα …Η συμμορία, η οποία δεν αφήνει τον ελληνισμό ν’ “ανθίσει” …που “διώχνει” όλα τα άξια παιδιά τής Ελλάδας εκτός Ελλάδας …που διαμορφώνει συνθήκες αναξιοκρατίας, προκειμένου τα βενιζελικά “περιττώματα” να εμφανίζονται σαν ελληνικά “γεννήματα” …που ισοπεδώνει τα πάντα, για να φαίνονται άξιοι οι Γιωργάκηδες, οι Αντωνάκηδες, οι Κυριάκοι, οι Ντορούλες και όλοι οι άχρηστοι γόνοι του “εκκολαπτηρίου” αχρήστων του Κολεγίου Αθηνών. Εκεί όπου “κατασκευάζονται” οι διάδοχοι προδότες των προηγούμενων προδοτών.
    Αυτή η “ακρίδα” είναι που απειλεί πλέον την ίδια την επιβίωση του έθνους μας. Γιατί; Γιατί, κοινωνία βυθισμένη στη φτώχεια μπορεί να επιβιώσει …κοινωνία βυθισμένη στην αναξιοκρατία, όχι. Όταν στην ελληνική κοινωνία οι ανεπάγγελτοι γίνονται με “μέσον” πολιτικοί, υπάρχει κίνδυνος για τη χώρα …κι ας “έσκισαν” ως ξυλοκόποι στη Σουηδία ή πιτσαδόροι στις ΗΠΑ. Όταν στην ελληνική κοινωνία οι βλάκες γίνονται με “μέσον” οι πανεπιστημιακοί “δάσκαλοι”, υπάρχει κίνδυνος για τον πολιτισμό της χώρας. Όταν στην ελληνική κοινωνία η “τέχνη” προάγεται με “μέσον” στα τηλεοπτικά κανάλια των αγράμματων και αργυρώνητων δημοσιογράφων, δεν υπάρχει ούτε καν η ελπίδα για κάτι καλύτερο. Όταν στην ελληνική κοινωνία η επιχειρηματικότητα αναπτύσσεται με “μέσον” την κρατική επιχορήγηση ή την ελεγκτική ασυλία, δεν υπάρχει πρόοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει μέλλον με όλους αυτούς ( De facto ο εθνικός ακρωτηριασμός)...Στημένη η σύγκρουση των βενιζελικών κουμπάρων Μητσοτάκη-Μαρινάκη στη βουλή. Ο σαμποτέρ αντιδεξιός Μητσοτάκης ροκανίζει επίτηδες την Νέα Δημοκρατία για την φασαριόζικη γνωστή Μητσοτακική μεγάλη έξοδο ( η Ν.Δ έχει αυτοκτονήσει με την πολιτική Μητσοτάκη...) Ο Μαρινάκης αγκαλιάζει ολοκληρωτικά την ελεγχόμενη αντιπολίτευση του Μητσοτάκη με το θέμα των Τεμπών. . Η αγορά της στοιχειωμένης Ελευθεροτυπίας υπό την ιδιοκτησία της Alter Ego, δηλαδή του Ευάγγελου Μαρινάκη, μας φανερώνει την επόμενη μέρα...Μια αλυσοδεμένη αντιπολίτευση στα μέτρα των βενιζελικών..Ο βενιζελικός γιδοβοσκός Πολάκης, ο βενιζελικός Ανδρουλάκης, ο gay βενιζελικός Κασσελάκης, ο βενιζελικός Γερουλάνος, ο βενιζελικός Αποστολάκης των Βαρδινογιάννηδων, η πασοκτζού Τζάκρη, ο πασόκος Ραγκούσης προορίζονται για τα μεγάλα σουξέ..με αντίπαλον δέος τον βενιζελικό ψυχάκια Δένδια της Ουκρανίας....την Όλγα των Βαρδινογιάννηδων. Αργά αλλά σταθερά αρχίζουν και προετοιμάζουν τα πράγματα. Πολλά θα κριθούν στις Ευρωεκλογές αλλά και στο επικίνδυνο μέτωπο της Ουκρανίας που οδηγεί σε εθνικές περιπέτειες..

  Ο Μητσοτάκης είναι σαμποτέρ. Αφήνει νάρκες. Αφήνει πόνο και δυστυχία. Διαλύει με δόλο διαχρονικές συμμαχίες. Με την βοήθεια των  ΜΜΕ σκε...