peri majestic the real

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Ανεξέλεγκτη διασπορά κορονοϊού. Mέτρα για όλους στη Μύκονο....η κυβέρνηση ανακοινώνει σκληρά μέτρα που αφορούν τους πάντες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

2 σχόλια:

  1. Γραφεις ανεκαθεν και πολυ σωστα για την παρακμη που οι γνωστοι αγνωστοι εφτασαν την πατριδα και σε θυμηθηκα βλεποντας αυτον τον παρακμιακο αχταρμα χτο συλλαλητηριο των αντιεμβολιαστων,ενας παρακμιακος αχταρμας απο εθνικιστες,θρησκοληπτους, μακεδονομαχους που κρυβουν τον ανθελληνισμο τους πισω απο την ελληνικη σημαια,ειναι οι ιδιοι που ο τωρινος τουε αρχηγος της αντιπολιτευσης θεωρουσε πατριωτες την υποθεση της συμφωνιας των πρεσπων και τωρα μεταλλαχθηκαν σε ψεκασμενους, αυτη ειναι η πραγματικοτητα με ολα αυτα που ζουμε και δυστυχως θα ζουμε και στην συνεχεια, θα μου πεις ο πατος φαινεται προφανως τον ξεπερασαμε και δεν εχει η καθοδος τελειωμο, δεν ξερω αν συμφωνεις αλλα δεν παιζει κανενα ρολο αν εμεις αυτοσαρκαζομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανοντας μια ιστορικη διαδρομη τελικα φιλε ολους αυτους που σχηματικα σχολιασα πριν ως αχταρμα, θα τους συναντησεις το 2000 στο καλεσμα του Χριστοδουλου για τις ταυτοτητες,με τις ιδιες σημαιες και τα ξορκια και τα συνθηματα τους συναντησαμε το 2011 στην πανω πλατεια που εβριζαν και εκαιγαν υποτιθεται την βουλη, το 2015 φωνασκουσαν αφου το συστημα αυτο ηθελε μενουμε ευρωπη μη αντιλαμβανομενοι οι παρακμιακοι πλην ομως επικινδυνοι ανθελληνες οτι η ευρωπη ειχε για την χρεοκοπια και τις δικες της ευθυνες, τωρα οι ιδιοι πατριωτες φορεσαν την προβια τουαντιεμβολιαστικου κινηματος, παλι υποτιθεται οτι το πολεμουν ενω το ιδιο το συστημα τους χρησιμοποιει κατα το δοκουν,δλδ μην απορησεις αυριο να ακουσεις και να ακουσουμε οτι για την αυξηση των κρουσματων φταινε οι κοινωνικα ανευθυνοι, μεχρι τωρα εφταιγαν οι πολιτες με την προσωπικη τους ευθυνη αλλα σημερα εχουν εμβολιαστει οποτε διχαστικα φταινε ολοι οσοι δεν εμβολιαστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν μας θέλουν. Δεν μας χωνεύουν...Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Κρυφός στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει μικρά αυτόνομα κομμάτια. Να αποχριστιανοποιηθεί. Για αυτό εξάλλου ξεπουλιέται. Ρημάζει. Πεθαίνει.

  Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα... . Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα...