peri majestic the real

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Μπάχαλο!!! Από την αρχή δεν εφαρμόστηκε σωστό εμβολιαστικό πρόγραμμα.

 


Είναι ένοχος και αποτυχημένος για αυτό είναι διχαστικός! Το μόνο που σέβεται είναι το χρήμα! Γεμίζει όλη την χώρα με κορονοιό για να επιβάλει τα εμβόλια-πιστοποιητικά ως την έσχατη λύση με τρομακτική διχόνοια στις ψυχές των ανθρώπων.  Με δική του εντολή πετάχτηκαν οι εξωτερικές μάσκες και ο λαός απλά πειθάρχησε και δεν τις φορά ΟΥΤΕ εντός των μαγαζιών ( οι μάσκες σώζουν ζωές σε κλειστό χώρο) χωρίς οι λοιμωξιολόγοι να πάρουν θέση. Οι λοιμωξιολόγοι της ασυλίας.


Mπλέξαμε με μαλάκες που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς! 

Για να καταλάβει ο αναγνώστης μέχρι και γάμοι γίνονται με αδιευκρίνιστο αριθμό ατόμων σε όλη την χώρα. Μια από τα ίδια με τα περιβόητα πάρτι στα νησιά του Αιγαίου, στην παραλιακή. 

1 σχόλιο:

  1. Εχεισ απολυτο δικιο, οι κοινωνικα υπευθυνοι στοχευουν στο χτισιμο με τα εμβολια της ανοσιας της αγελης, μοναδικη θωρακιση απεναντι στον κορονοιο και οι παγκοσμιοι κυβερνωντες στοχευουν στην μετατροπη της κοινωνιας σε αγελη αυτη φιλε ειναι η πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν μας θέλουν. Δεν μας χωνεύουν...Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Κρυφός στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει μικρά αυτόνομα κομμάτια. Να αποχριστιανοποιηθεί. Για αυτό εξάλλου ξεπουλιέται. Ρημάζει. Πεθαίνει.

  Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα... . Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα...