peri majestic the real

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την "αριστεία" και ενθαρρύνει τη νέα γενιά των Ελλήνων για περισσότερη γνώση, μόρφωση και ευγενή άμιλλα. Πίσω από αυτό το πολυφυλετικό εγχείρημα της Eurobank ( με συνεργό την Ελλαδική Εκκλησία) βρίσκεται ο Ινδός Πρεμ Γουάτσα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της Eurobank στην Ελλάδα.

 

(Από αριστερά) Οι κ. Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιώργος Ζανιάς, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank. 

Ακολουθεί το video..



Κάτω ο Πρεμ το αφεντικό της Eurobank με τον Πρωθυπουργό...O Prem αγαπά την Ελλάδα. Την θέλει μια νέα Ινδία με πολλές ευκαιρίες.  O prem, εκτός από την Eurobank ( που έχει άγχος για το δημογραφικό) έχει και την  Grivalia Properties. Ποια όμως είναι η Grivalia Properties; Πρόκειται για την εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχτεί σ'' έναν εξαιρετικά ισχυρό «παίκτη» στο χώρο των επενδύσεων ακινήτων, ξενοδοχείων!

Καλός φίλος για τον Ινδό είναι και ο Alexis. Ένας συμπαθής νέος και ειλικρινής. Μέσω του Τσίπρα άλλωστε ο Prem έμαθε την Ελλάδα. Χώθηκε στις μετοχές του Μυτιληναίου, της Praktiker και όχι μόνο.. ευκαιρίες...πολλές ευκαιρίες για τον Ινδό μετανάστη του Καναδά Prem Watsa. Αλλωστε και ο Καναδάς είναι μια χώρα μεταναστών σύμφωνα με τον Prem..


Τι θέλουν όλοι αυτοί; Μια νέα Ελλάδα. Έναν "νέο πατριωτισμό" πλαισιωμένο από νόμιμους λάθρο στις πολυεθνικές τους, χαφιέδες σταλινικούς-ακροδεξιούς, χαμογελαστούς Gay και Λιγνάδηδες ως μέγα πρότυπα...Θέλουν να ξέρουν ότι στο μέλλον δεν θα βρουν τίποτα ενοχλητικούς αντιδραστικούς Έλληνες που θα σκέφτονται πολύ και δεν θα γουστάρουν την νέα Ελλάδα τους... Θέλουν έναν λαό εντελώς απαξιωμένο, ηττημένο και παραδομένο από οτιδήποτε. Έναν λαό που θα καπνίζει μπάφους, θα έχει star τον Καρανίκα και θα αυνανίζεται παρακολουθώντας τα παιδιά του να πρωταγωνιστούν σε τσόντες στο ίντερνετ. 


Ποιος  εξασφαλίζει Ιθαγένειες στους λάθρο; Ο ακροδεξιός Βορίδης της ΕΠΕΝ του Παπαδόπουλου μέσα από εξεταστικά κέντραhttps://www.kathimerini.gr/society/561291898/se-okto-scholeia-oi-exetaseis-gia-tin-ithageneia/ Τον Παπαδόπουλου που μέχρι και σήμερα υμνούν οι βλάκες...και ποιος τους έδωσε αέρα και φτερά στα πόδια; Οι βαρεμένοι ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιοhttps://traianou.gr/2013/06/antiratsistikos-nomos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου