peri majestic the real

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

σκοτάδια..

 Στήνουν πολλά τσαντήρια με νεκρούς για να αρμέξουν την Ε.Ε τώρα που δεν υπάρχει σάλιο;; Το άνοιγμα της εστίασης τόσο πρόωρα και με τόσους νεκρούς σε βάζει σε σκέψεις ΤΗΝ στιγμή που....................

....Το υιικό φορτίο θερίζει όλη την χώρα, όταν και άνοιξε η Αθήνα για το Πάσχα. Για ξεκάρφωμα οι δήθεν έλεγχοι.

Ο κόσμος δεν φορά μάσκες. Δεν κρατά αποστάσεις. Νομίζει ότι έτσι κάνει επανάσταση στους φασίστες....Τραγικό!

Οι παπάδες με άθλιο τρόπο δηλώνουν ότι είναι κατά των μασκών. Κατά των εμβολίων. Μεσαίωνας με 80 νεκρούς την ημέρα. Αδύνατον για έναν νέο, σκεπτόμενο και υγιή άνθρωπο να μπει στη λογική αυτών των ατόμων όταν βλέπει πόνο...

Οι νοσηλευτές δεν εμβολιάζονται. Υπάρχει ακραίος συνδικαλιστικός σκοταδισμός στα νοσοκομεία της χώρας με ανοχή των κομμάτων. 

Οι πορείες συνεχίζονται με μπροστάρησα την αριστερά του Τσίπρα.

Τα εμβολιαστικά κέντρα είναι γεμάτα από κόσμο χωρίς αποστάσεις.

Παραθρησκευτικά  μπλοκς, ακροδεξιά, ακροαριστερά, γραφικά και γελοία γράφουν επίτηδες για ανυπακοή στην Πανδημία.

Μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα βλαμμένων μέσα από το ίντερνετ που έχει χαζέψει αρκετό κόσμο...

 Λησμονούν;;;  Να κάνουν τέστς επί εβδομάδες για κρούσματα σε Hot Spots, καταυλισμούς Ρωμά, φυλακές, στρατόπεδα, Ξενοδοχεία, μοναστήρια...Ούτε ο Ευαγγελάτος, ούτε ο Παπαδάκης, ούτε ο Καμπουράκης, ούτε η Παγώνη ασχολούνται με αυτά τα ζητήματα.....

Τα τεστς δεν λένε πάντα την αλήθεια....και ο τουρισμός δεν χρειάζεται από τον μήνα Μάιο...

peri majestic

4 σχόλια:

  1. Να υποθέσω λοιπόν ,πώς πίστεψες την "πανδημία" ρε φίλε peri? Tώρα κοντά σε βρήκα ξανά,και κάνω μία βόλτα να διαβάσω,όσα έχασα. Είχα στεναχωρηθεί πολύ με τήν απουσία σου!
    Αντιλαμβάνομαι από τα άρθρα σου,πώς είχες "τσιμπίσει" με τό κόλπο τους και εσύ!
    Η ¨πανδημία" τούς έσωσε φίλε τήν τελευταία στιγμή.Τούς έσωσε και αποτελειωσε τά πάντα.Ακόμα και ένα ίχνος λογικής το αποτέλειωσε.όλοι οι καθηστερημένοι βοήθησαν σε αυτό. Εγώ θυμάμαι εκείνη τήν ημέρα του Μαρτη,που ανακοίνωσαν "απαγόρευση¨λόγω μετάδωσης τής πανδημίας,τί γέλιο είχα ρίξει. Είπα πώς θα φάνε πολύ ξύλο οι καριόληδες γιατί είναι τόσο γελοίο κόλπο.! Μιά ολόκληρη μέρα γελούσα . Είχα πιστέψει πώς ούτε εβδομάδα δέν θα βγάλει.Δέν περίμενα τόσο χαμηλο επίπεδο στούς ανθρώπους. Γνώριζα πώς υπήρχαν κενά πνευματικής κατάστασης ,αλλά όχι τέτοιο χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή δεν υπάρχει Πανδημία. Έστω αυτό που υπάρχει...

      Δηλαδή ΔΕΝ υπάρχουν νεκροί. Είναι όλα ψέματα!

      Δηλαδή ψεύτης και ο Τραϊανός που έχει γράψει ότι υπάρχει Κορωνοιός και θέλει προσοχή, αλλά μέσα από την ιστορία του Κορωνοιού οι εβραίοι άρπαξαν τα πάντα!!

      To ότι γενικά υπάρχει ακραίος συνδικαλιστικός σκοταδισμός στα νοσοκομεία της χώρας με ανοχή των κομμάτων εσένα δεν σε ενοχλεί να φανταστώ..

      όχι όχι...τα έχεις κάνει όλα σαλάτα!!

      peri

      Διαγραφή
  2. δώσε το σημείο ,πού αναφέρει τήν πανδημία! Ακριβώς. Επιδημία μιάς γρίπης ,ναι! Θάνατοι από τήν συγκεκριμένη ,ναι στο ποσοστό που θα ήταν για κάποιες ομάδες με προβλήματα.Οπως και με όποια άλλη ασθένεια,που υπάρχει θάνατος σέ καποιους και σε καποιους άλλους όχι. Πανδημία με αναγραφόμενους θανάτους ,όλα τα γειρατιά,δεν είναι πανδημία! Ειναι το φυσιολογικό κάλεσμα του "Αγιου Πέτρου". εγραψε π[ως έγινε βιολογική εκαθάριση σε κάποιες χώρες ναι! Εγώ τα έχω κάνει σαλάτα?
    Στήν γειτονιά σου,πόσους έθαψαν δυό χρόνια τώρα για να δικαιολογηθεί μια πανδημια? Που τούς είδες τούς θανάτους? Επειδή τούς άκουσες απο τα μμε? Γιατι ξεκίνησαν εκταφές νεκρών ,Και τι σχεση έχει το κλιμα στα νοσοκομεια ρε φίλε με την πανδημία? Τα νοσοκομεια ήταν τελειωμένα,και σήμερα τα ρίχνουν στήν "πανδημια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον φίλε με εσένα κάτι συμβαίνει! Ασφαλώς και μέ ενοχλεί! Πάντα με ενοχλούσε. Αυτά που ζούμε είναι τα αποτελέσματα των πράξεων κάποιων.Και τί νόμισες δλδ? Πώς θα περνουσε αναιμακτα? Πώς δέν θα τα λουστούν? Πώς θα κατέβαινε ο "Θεός" απο ψηλά να δώσει τέλος? Οχι φίλε! Κοίτα τους στήν καθημερηνότητα τους! Πώς έχουν τρελαθεί! Οί ίδιοι που μέχρι χτές ετρεχαν και πιθανώς θα ξανατρέξουν να ψηφίσουν να πιστέψουν να ακούσουν τον κάθε "φωστήρα".Σήμερα είναι φρικαρισμένοι και δεν ξέρουν τί τους γίνεται!
    Ετσι κατάλαβες εσύ πώς γράφει ο τραιανου! Δλδ "αρπαξαν¨τήν ευκαιρία του κορονοιού,και έκλεψαν τα παντα!!? Η η "λύση" του "κορονοιου" ,ενός "παγκοσμιου πολέμου" τούς έσωσε πρός στιγμήν ,και κατέστρεψε τούς πάντες ,δίχως να πεφτουν ευθύνες σε κανέναν! Καί όχι μόνον αυτό ! Το συνέχισαν και απο την απληστία τους θέλουν να κερδίσουν ακόμα περισσότερα οι φαρμακευτικές. Και ακόμα περισσότερο να επιβάλουν όσα δέν μπορεσαν μέχρι τώρα.Μ ε αφορμη την "πανδημία" και τον τρόμο έχουν καθηλώσει τούς πάντες.Κια η βοήθεια τους είναι οι φοβησμένοι,Αυτοί οί φοβησμένοι κλείνουν τό στόμα όποιου δέν πιστεύει και μιλάει για κομπίνα. Θα τρελαθούμε στό τέλος ρε φίλε1!!! Τί γράφει για τίς μάσκες? ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ! Με αφορμη τον κορονοιο,θα ξεπροστιαστεί και το ολοκαυτωμα. Εκει το επαιξαν στους εβραίους ,εδω σέ όλον τόν πλανήτη. Και είναι και ξεκαθαρος για τα "κύματα" της "πανδημίας",και τον στόχο της. Ντιλίβερυ ,έκανε ο "ιος".
    5000 τρις άρπαξαν τήν ώρα που τα αμερικανάκια ήταν κλεισμενα σπίτι τους. Και την εξουσία τους αρπαξαν με την "επιστολική" λόγω κορονοιου.Καθάρισαν και μπολικους γέρους μεσα στα γειροκομεία για να πείσουν πως το θανατικο θερίζει. Με ενα σπμαρο εφτά τρυγονια.
    Και η ηπατίτηδα θέλει προσοχή,και η πνευμονία ,αυτο τί πάει να πει? Πως ειναι πανδημία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή